Single Blog Title

This is a single blog caption
Airco

Airco in de zomer? Vermijd wachttijden!

De lente is in het land. Met temperaturen net onder de 20°C is het aangenaam terrasweer. De meesten onder ons ervaren echter ook sinds lange tijd opnieuw een benauwd en drukkend gevoel in huis of op kantoor. Niemand houdt van okselvijvers. Het is dan ook verstandig om al eens na te denken over de aanschaf van een airconditioning. Naarmate de zomer nadert lopen de wachttijden voor het installeren van een airco immers hoog op.

Het vermogen om zelf de temperatuur te beheersen is vanzelfsprekend het grootste voordeel van een airconditioning. U kan de temperatuur bijvoorbeeld instellen op 21°C en de airco zal deze temperatuur dan automatisch nastreven. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om handmatig te koelen of te verwarmen om zo een prettig binnenklimaat te bekomen.

Uit onderzoek blijkt dat mensen minder productief zijn wanneer de temperatuur te hoog of te laag is op de werkvloer. Voor bedrijven is het dan ook belangrijk om de temperatuur nauwgezet op te volgen. Een airconditioning met een eigen besturingssysteem per ruimte is op termijn de beste oplossing. Ruimtes kunnen onderling immers enkele graden verschillen. Om de productiviteit zo hoog mogelijk te houden, moet in elke ruimte de ideale temperatuur bereikt kunnen worden.

Een airco heeft een zeer lage terugverdientijd

De installatie van een airco betekent een flinke besparing op uw energierekening. Dat komt vooral omdat het een relatief lage investering is. Een airconditioning kost veel minder in vergelijking met warmtepompsystemen die verwarmen met behulp van grondwater. De terugverdientijd ligt dan ook zeer laag indien de airco op een normale manier gebruikt wordt. Een airco is bijvoorbeeld minder geschikt om een grote ruimte te verwarmen tijdens de winter.

Een airco is zeer snel geplaatst. De ervaren installateurs van WOPA zorgen ervoor dat u al na enkele uren kan genieten van de voordelen van uw airconditioning. Helaas lopen de wachttijden voor het installeren van airco’s erg hoog op. Maak dus niet de fout om uw airconditioning pas te bestellen tijdens de zomer. U loopt dan het risico dat wij hem pas na de zomer kunnen installeren. Wees anderen te slim af en maak nu al een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van een airco.

Rate onze blogpost
[Totaal: 4 Gemiddelde: 3.3]
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!