Single Blog Title

This is a single blog caption
Groepsaankopen

Groepsaankopen? Volg de kudde niet!

Groepsaankopen voor zonnepanelen lijken in eerste instantie alleen maar voordelig. Je kan op korte termijn zonnepanelen aanschaffen aan lage prijzen. De promotors claimen dat ze deze lage bodemprijzen kunnen aanbieden dankzij de grootte van de bestelling. In werkelijkheid blijkt kwaliteit te moeten inboeten voor de prijs.

Op het eerste gezicht lijkt het om dezelfde installaties te gaan die erkende installateurs verkopen. Het gaat vaak immers om identieke zonnepanelen. Het verschil zit hem echter in de details. De ervaring leert ons dat zulke groepsaankopen dakhaken van mindere kwaliteit leveren. De installateur monteert de zonnepanelen dan doormiddel van een goedkoop en minder veilig kliksysteem.

Indien u voor een zonnepaneleninstallatie van WOPA kiest, weet u dat de dakhaken steeds van de beste kwaliteit zijn. De installateur van WOPA schroeft deze immers direct vast in de panlatten. Hierdoor is het risico op verschuivingen en beschadigingen miniem. Deze dakhaken zijn ook verstelbaar.

Schroefhaak

De dakhaak is vastgeschroefd in de panlat. 

Minder rendement bij groepsaankopen

Groepsaankopen voor zonnepanelen bieden meestal slechts enkele acties aan. U heeft in dat geval weinig controle over het aantal zonnepanelen dat de firma zal plaatsen. Indien het aantal panelen niet afgestemd is op het verbruik van uw woning zal de installatie niet optimaal renderen. Op lange termijn kan zo’n groepsaankoop dan ook minder voordelig voor u zijn. De deskundigen van WOPA maken graag een vrijblijvende offerte voor een installatie op maat van uw verbruik.

Om zorgeloos te kunnen profiteren van uw zonne-energie is het belangrijk dat uw installatie een goede garantie heeft. Panelen uit groepsaankopen hebben gemiddeld een korte garantie en dat kan u in combinatie met slechte dakhaken wel eens duur komen te staan. Bij WOPA geniet u van minstens 20 jaar productgarantie en zelfs 30 jaar opbrengstgarantie op de nieuwe glas-glaszonnepanelen.

Onze boodschap is dan ook om te vergelijken en niet louter op korte termijn te denken. Hoewel lage prijzen aantrekkelijk lijken, kunnen ze op lange termijn minder voordelig zijn.

Rate onze blogpost
[Totaal: 4 Gemiddelde: 3]

Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op! * Is verplicht.

Bedankt voor het achterlaten van uw gegevens!

Wij nemen snel contact met u op!

WOPA TEAM