laadpalen

Laadpalen

Laadpalen

Wereldwijd hebben al meer dan 1,2 miljoen automobilisten de voordelen ontdekt van elektrisch rijden.
En elke dag worden dat er meer!

Dit betekent ook dat het aantal laadpunten snel toeneemt. Bedrijven, dienstverleners en steden zijn zich er steeds meer van bewust dat een goede laadoplossing een onmisbare service wordt voor hun werknemers, klanten en inwoners.

Op locatie laden

EV-Box helpt bedrijven en dienstverleners zoals u, graag bij het vinden van een laadfaciliteit die perfect aansluit op de wensen van u, uw collega’s, uw klanten en bezoekers.
 
Maak kennis met onze alles-in-1 laadoplossing. Van installatie en online integratie van elk laadstation, tot de automatische verrekening van uw stroomnota’s. Met onze laadoplossing beheert u één of meerdere laadfaciliteiten met gemak én efficiëntie!
 
 

 

Thuis laden

Een laadstation laadt tot wel 8 keer sneller dan een regulier stopcontact en is bovendien veiliger voor uw huis en auto. En met een laadstation bij u thuis, bent u verzekerd van een volledig opgeladen auto, elke keer u de deur uit gaat!

Daarom bieden wij u graag een alles-in-1 laadoplossing. Van installatie en online integratie van elk laadstation, tot de automatische verrekening van uw stroomnota’s. Met onze laadoplossing kunt u snel, simpel en veilig gebruik maken van een laadstation bij u thuis.

Download de brochure

Op locatie laden

Bedrijven

de beste service voor uw personeel

Met behulp van persoonlijke laadpassen en een abonnement op onze online beheerssysteem, kunt u alle laadsessies en laadkosten van werknemers eenvoudig beheren en verrekenen.

altijd inzicht in het stroomverbruik

Wij verzorgen het totale beheer van uw laadstations en voorkomen daarmee overbelasting. De veilige en efficiënte werking van alle laadsessies is gegarandeerd, zonder dat deze invloed hebben op de andere faciliteiten die stroom verbruiken.

goed werkgeverschap

Als maatschappelijk betrokken werkgever stimuleert u uw werknemers en klanten om gebruik te maken van duurzamere vormen van transport, waaronder elektrische auto’s. Met de laadoplossingen van EV-Box kunt u dit snel en simpel faciliteren.

bedrijven

retail-horeca-vrijetijd

Retail, horeca & vrijetijdssector

de beste service voor uw gasten

U wilt het beste voor uw gasten. Met onze laadoplossing zet
u net even de puntjes op de i. Zo kunnen uw gasten altijd
hun elektrische auto bij u opladen en zorgt u ervoor dat zij vol energie weer vertrekken. Onze tip: Verras uw trouwe gasten met een persoonlijke laadpas van EV-Box, waarmee zij altijd toegang hebben tot uw laadstation. Net even anders!

een extra inkomstenstroom én nieuwe gasten

U heeft zelf de controle over uw laadtarieven, zodat u een eigen verdien model kunt inrichten. Uw laadstations zorgen er verder natuurlijk ook voor dat het voor alle andere elektrische rijders aantrekkelijk is om bij u te parkeren. Dubbel zoveel profijt!

het stroomverbruik in eigen hand

Wij verzorgen het totale beheer van uw laadstations en voorkomen daarmee overbelasting. De veilige en efficiënte werking van alle laadsessies is gegarandeerd, zonder dat deze invloed hebben op de andere faciliteiten die stroom verbruiken.

goed werkgeverschap

Als maatschappelijk betrokken dienstverlener stimuleert u uw werknemers en klanten om gebruik te maken van duurzamere vormen van transport, waaronder elektrische auto’s. Met de laadoplossingen van EV-Box kunt u dit snel en simpel faciliteren.

Onroerend goed & commerciële parkeerplaatsen

de beste service aan bewoners & bezoekers

Onze laadstations zijn toegankelijk tijdens kantooruren én daarbuiten. Dankzij de instelbare laadtarieven
en onze diensten, kunt u de laadstations moeiteloos toevoegen aan uw parkeerfaciliteit. Dit geeft u volledige controle over spitsuren en piekverbruik.

een extra inkomstenstroom

Onze laadoplossingen maken het ook voor derden extra aantrekkelijk om bij u te parkeren. Daarmee bent u in staat extra inkomsten te genereren. U heeft zelf de controle over uw laadtarieven, zodat u een eigen verdienmodel kunt inrichten.

beheer met gemak meerdere laadstations

Wij verzorgen het totale beheer van uw laadstations en voorkomen daarmee overbelasting.
De veilige en ef ciënte werking van alle laadsessies is gegarandeerd, zonder dat deze invloed hebben op de andere faciliteiten die stroom verbruiken.

zorg voor een optimale werking van uw station, waar hij ook staat

Onze technische ondersteuning en accessoires zorgen ervoor dat uw laadstation altijd werkt, zowel op straatniveau als ondergronds. En mocht er onverhoopt toch iets misgaan,
dan staan wij klaar om gebruikers direct weer op weg te helpen.

 

fleet

Lease & fleet beheer

bij de leaserijders thuis

EV-Box ondersteunt en ontzorgt u bij het inrichten en plaatsen van alle soorten laadstations bij leaserijders thuis. Zo begint ook voor hen elke dag met een volledig opgeladen elektrische auto.

bij de leaserijders op het werk

U kunt de laadsessies van uw klanten simpel en snel beheren met behulp van persoonlijke laadpassen en ons online beheersysteem, dat de automatische verrekening van alle laadkosten verzorgt. Wij zorgen er ook voor dat de laadfaciliteiten volledig passen in uw huisstijl. Daarmee onderstreept u als onderneming het belang van duurzaam vervoer en versterkt u uw merkidentiteit.

beheer met gemak meerdere laadstations

Het beheer van uw laadstations en het voorkomen van overbelasting is bij ons in goede handen.
Wij zorgen voor een veilige en ef ciënte werking van alle laadsessies, zonder dat deze invloed hebben op de andere faciliteiten die stroom verbruiken.

Onze alles-in-1 laadoplossing ontzorgt u volledig bij het beheer van uw laadstations.

Thuis laden

Privé-parkeerplaats

laad veilig en snel uw auto vanuit uw luie stoel

Via ons netwerk van aangesloten installateurs zorgen
wij ervoor dat het laadstation op de juiste manier bij u thuis wordt geïnstalleerd. Zo zijn onze laadoplossingen simpel en eenvoudig te bedienen en weet u zeker dat de aansluiting veilig en betrouwbaar is.

declareer moeiteloos al uw laadkosten

Wij bieden inzicht in uw laadsessies en een automatische verrekening van uw laadkosten met uw werkgever
of leasemaatschappij.

ga vol energie de weg op

Met een EV-Box laadpas heeft u altijd toegang tot onze laadstations, thuis, maar ook onderweg en in het buitenland. Bovendien bent u verzekerd van groene stroom bij al onze openbare laadpunten in Nederland.

zorg voor een optimale werking van uw station, waar hij ook staat

Onze technische ondersteuning en accessoires zorgen ervoor dat uw laadstation altijd werkt, zowel op straatniveau als ondergronds. En mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan staan wij klaar om u direct weer op weg te helpen.

Laadpalen thuis

gedeeld-parkeren

Gedeelde parkeerplaats

betaal alleen voor uw eigen gebruik

Wij garanderen dat wij u alleen uw eigen laadkosten in rekening brengen. U kunt dit eenvoudig controleren via uw persoonlijke account op het online beheersysteem.

declareer moeiteloos al uw laadkosten

Wij bieden inzicht in uw laadsessies en een automatische verrekening van uw laadkosten met uw werkgever
of leasemaatschappij.

wij betrekken uw verhuurder of Vereniging van Eigenaren

Wij zorgen ervoor dat de verhuurder en/of de Vereniging van Eigenaren alle laadstations ef ciënt en moeiteloos kunnen beheren.

een optimale werking van uw laadstation, waar hij ook staat

Wij zorgen voor een optimale werking van uw laadstation zodat u en uw buren alle elektrische auto’s kunnen opladen, ook tegelijkertijd. En mocht u toch nog
vragen hebben, dan staan wij graag voor u klaar.

Lease-rijders

laden vanuit thuis

Via ons netwerk van aangesloten installateurs zorgen wij ervoor dat het laadstation op de juiste manier bij u thuis wordt geïnstalleerd. Zo zijn onze laadoplossingen simpel en eenvoudig te bedienen en weet u zeker dat de aansluiting veilig en betrouwbaar is.

laden op het werk en onderweg

Met uw persoonlijke EV-Box laadpas heeft u toegang tot uw eigen laadstation, maar ook tot alle openbare laadpunten in Nederland én vele openbare laadstations in het buitenland.

moeiteloos uw laadkosten declareren

U heeft altijd en overal inzicht in uw laadsessies en in uw kosten. EV-Box verrekent automatisch al uw laadkosten met uw werkgever of lease-maatschappij.

lease-en-fleet

Onze realisaties

Een overzicht van onze meest recente projecten
  • laadpaal-konings-close-up
  • laadpaal-konings

2 laadpalen te Zonhoven

Plaatsing van 2 laadpalen, met 2 laadpunten van 11kw, bij Konings. 

Datum: april 2017
Locatie: Zonhoven 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
>