Single Blog Title

This is a single blog caption
Open Energiedagen

WOPA Open Energiedagen

Van woensdag 19 april tot en met dinsdag 25 april vinden de Open Energiedagen plaats bij WOPA Saving Energy. Gedurende deze week kan je elke dag kennismaken met innovatieve toepassingen die je kan aanwenden om je energiekosten te minimaliseren. Het hoogtepunt is een bezoek van energieminister Bart Tommelein op dinsdag 25 april om 20u.

De deuren van het bedrijf zullen elke dag van 10u tot 18u voor jullie geopend zijn. Zowel de toonzaal als het magazijn zijn de hele dag toegankelijk. In de toonzaal kan je zoals altijd terecht voor advies over jouw specifieke energieproject. Onze deskundigen geven graag een woordje uitleg over onze warmtepompboilers, airco’s, ledverlichting en zonnepaneleninstallaties. Vraag hen gerust naar een vrijblijvende offerte voor een zonnepaneleninstallatie op maat van uw verbruik.

In ons magazijn kan je letterlijk een kijkje achter de schermen nemen. Je kan met eigen ogen zien op welke manier wij onze verschillende producten opslaan en hoe onze magazijnier de bestellingen samenstelt voor installateurs en elektriciens. Ook kan je in ons magazijn de nieuwste ontwikkelingen op vlak van zonne-energie ontdekken. Vraag zeker eens een woordje uitleg over onze nieuwe zonnepanelen en geavanceerde omvormers.

Energieminister Bart Tommelein bezoekt Open Energiedagen

Op dinsdag 25 april komt niemand minder dan energieminister Bart Tommelein het Energieplan 2020 van de Vlaamse Overheid toelichten. De afgelopen weken heerste veel onduidelijkheid over Tommelein’s slimme meters voor zonnepaneleninstallaties. Zijn uitleg kan dan ook van onschatbare waarde zijn indien je een zonnepaneleninstallatie overweegt. Aarzel dus niet en schrijf je hier in voor Tommelein’s leerrijke uiteenzetting tijdens onze Open Energiedagen. De plaatsen zijn immers beperkt!

Rate onze blogpost
[Totaal: 0 Gemiddelde: 0]
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!